Om oss


Vad gör vi?

Bagish är ett företag som tillsammans med BaooBaoo Leather Production tillverkar och säljer handgjorda läderväskor samt accessoarer. Alla väskor är designade i Sverige och vi brukar säga att vi arbetar med Svensk design för världsresenärer. Vi lägger stor vikt vid kvalité och funktion, då en väska för oss är något vackert men ändå funktionellt och praktiskt. Vi får inte glömma att dess ursprung och syfte faktiskt är förvaring i samband med förflyttningar. Just därför har de flesta av våra väskor specialdesignade fack för surfplattor, laptop, mobil samt andra vardagliga prylar som vi använder i arbete eller på fritiden.

Utvecklingen av världen gör oss allt mer obundna till en särskild plats och vi förflyttar oss allt mer. Det gör det allt viktigare att på ett organiserat ha med sig allt man behöver för att klara dagen. Detta är vad Bagish arbetar med, att på ett elegant sätt få din dag att bli enklare. Att få dig vara rätt utrustad för varje situation eller för den delen få dig att känna dig snygg i varje situation. Våra väskor och tillbehör är smarta och funktionella men de är också vackra. Designade och tillverkade för att få dig att se så bra ut som möjligt i varje situation.

Material och kvalité

Vi arbetar enbart med premiummaterial. Skinnväskorna görs av buffelskinn som vi tillsammans med Baoobaoo själva väljer ut på våra garverier. Naturlädret kommer från en liten gård där djuren vandrar fritt utan taggtråd för att minska att djuren skall få ont eller skada sig. Detta medför också att naturlädret är av oerhörd kvalité utan repor, revor eller märken. Vår canvas behandlar vi samt tvättar innan tillverkning. Denna teknik skapar vår unika look på canvas kollektionen.

Tillverkning

Våra produkter tillverkas för hand och håller absolut högsta kvalité. Detta ser ni i sömmar, på knappar, handtag, remmar samt i vårat mycket påkostade innerfoder. Våra produkter skapas för att vara med dig i många år och med rätt skötsel så är det produkter som kan ärvas och brukas i generationer.

Bagish som företag

Bagish AB startades av två barndomsvänner, Christoffer Daal & Christian Duesgård, två oskiljaktiga vänner som sedan barnsben har haft en dröm att driva något tillsammans. Denna dröm blev Bagish.

Har ni några frågor kontakta oss gärna!

Lets Get Carried Away

För Sverige: hello@bagish.se

För Tyskland: hello@bagish.de

 

Tillbaka


x