Några snabba frågor till DJ Nikolaj Frantassiev


Hur är det att vara DJ och ständigt vara på resande fot?
De finns sina för och nackdelar självklart! De som är nice är att man får träffa så sjukt mycket och lära sig lite olika kulturer och historia så!

Du som reser mycket, du har alltid Bagish 15” Ryggsäck med dig, vad gillar du med den?
- jag älskar den när jag gör mindre resor, kanske över en kväll ner till Kalmar eller något! där då jag får plats med min dator, kamera, USB stickor, par strumpor, kallingar & en tischa och så! Det bästa är den facket mot ryggen där du kan lägga viktiga papper och pass som ingen kan lätt komma åt

Hur mycket kan du få med dig i Ryggsäcken?
Sjukt mycket om man planerar rätt! Jag får med hela mitt jobb i ryggsäcken!

Du har ju rötterna i Ryssland, vad är dina bästa Rysslands tips?
Åk dit, njut av alla coola ställen som de erbjuder, kolla inte så mycket på tripadvisor, gå på magkänsla, är man i Moskva så måste man till röda torget och Moscow city sen resten njut! Gorgry park måste man om man är där en varm dag ocj bara gå igenom sätta sig och fika kanske

Om du skulle packa en väska och åka idag, var hade du åkt då?
Jag är just nu i Paris och ska hem till Sverige men om jag fick vända på flygplatsen så skulle jag nog dra till Malta.
x