BAGISH <3 GRAND HOTEL - MARSTRAND


Västkustens absoluta pärla! Det anrika hotellet med den blå hovleverantörs flaggstången utanför som vajar vackert i takt med västkustvindarna. Vi pratar naturligtvis om Grand Hotel Marstrand.

Grand har använt Bagish nya Skinnförkläde under hela sommaren. Vi satte oss ner med Grand Hotels källarmästare Anders Pålsson och ställde några frågor. 


Grand Hotel Marstrand

Källarmästare: Anders Pålsson med Barchef: Kristoffer Nygård


 
Ni har ju använt Bagish läderförkläden på Grand Hotel Marstrand hela sommaren hur har dom fungerat?  Har du fått några kommentarer ifrån gäster? 
Dom har fungerat mycket bra och vi har fått enormt mycket beröm för våra extremt stiliga förkläden. Dom blir dessutom bara snyggare med tiden!


Om du fick packa en väska och resa iväg imorgon var skulle det bära av då?
Hmmm.. Oktober lite svårt med resa men varför inte vänta bara liite till och åka till Piemonte i början av November när den årliga Tryffelfestivalen i Alba när den juvliga vita tryffeln börjar säljas för året!

 

Vad är det viktigaste du alltid har med i din packning? (Förutom pass, mobil och plånbok) 
Något jag absolut inte kan resa utan är bra hörlurar, hitta en favoritpod eller bra serie så blir dödtiden på flyget så mycket trevligare.

 

Du är ju otroligt duktig på vin, har du någon favorit för tillfället?
Trevligt varje dag vin för att återknyta lite till Piemonte ovan så skulle jag vilja slå ett slag för Områdets ”andra” druva Barbera supergott med höstens svampar, till en god risotto kanske? Vill man lyxa så ligger det superfina champagner i pipelinen då många hus nu börjar släppa årgångs champagner från 5+ årgången 2012. Varför inte Deutz Brut Vintage 2012? Ännu längre ligger prestigechampagnerna där ett flertal hus har 2008 likaledes 5+ för den som har nåt riktigt fint att fira kanske Pol Roger Cuvee Winston Churchill?

Här hittar du Bagish skinnfökläde!x